ΑΡΧΙΚΗΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΕπίσκεψη στο i-bank store της Εθνικής Τράπεζας

Επίσκεψη στο i-bank store της Εθνικής Τράπεζας

nbg-ibankjpg

Επίσκεψη στο i-bank store της Εθνικής Τράπεζας.

Το σχολείο μας και συγκεκριμένα η Γ' τάξη στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας με θέμα "Στη σκιά ενός στελέχους", έχει προγραμματίσει εκπαιδευτική εκδρομή στο i-bank store της Εθνικής Τράπεζας στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Οι τάξεις Α' και Β' θα επισκεφθούν το Μουσείο Κινηματογράφου. Η παραπάνω εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 28/02/2013.

Γνωριμία με το i-bank store.

Το πρώτο i-bank store ξεκίνησε τη λειτουργία του στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens το Φεβρουάριο του 2011. Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, ένα δεύτερο, ακόμα μεγαλύτερο, i-bank store άνοιξε τις πύλες του σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους. Οι δύο αυτοί, μοναδικοί για την Ελλάδα, πολυχώροι ηλεκτρονικής τραπεζικής, σας δίνουν τη δυνατότητα:

  • Να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες i-bank με την υποστήριξη της Ομάδας i-bank store, το εξειδικευμένο προσωπικό της οποίας θα σας  βοηθήσει να λύσετε όλες σας τις απορίες.
  • Να χαλαρώσετε στο καθιστικό (lounge area) με τον εικονικό ουρανό, τον κατακόρυφο κήπο και την οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (infotainment), απολαμβάνοντας τον καφέ σας.
  • Να διασκεδάσετε στο χώρο διάδρασης με τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) και να παίξετε παιχνίδια σκέψης όπως Sudoku, Memory και Score4.
  • Να έχετε ενεργή συμμετοχή σε ένα εργαστήριο γνώσης, να παρακολουθήσετε  ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, σεμινάρια τεχνολογίας  και ομιλίες στον ειδικά διαμορφωμένο, αμφιθεατρικό χώρο εκδηλώσεων.
  • Να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο μέσω της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης από το φορητό υπολογιστή ή το κινητό σας (free WiFi).Να γίνετε μέλη του i-bank store club αποκτώντας μια σειρά από προνόμια και να λάβετε μέρος σε κληρώσεις με πλούσια δώρα.
  • Προεκτάση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των i-bank store αποτελεί το δίκτυο των i-bank corner.

Το πρώτο i-bank corner λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2011 στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Ένα δεύτερο i-bank corner ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2012, στο κέντρο της Κηφισιάς στην Αθήνα, στην οδό Κασσαβέτη.

Tα i-bank corner προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία σύγχρονης ηλεκτρονικής τραπεζικής η οποία βασίζεται εξ΄ολοκλήρου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank και στον πρωτοποριακό σχεδιασμό των i-bank store.

Ο κόσμος επιταχύνει. Δείτε τις νέες δυνατότητες!

Φωτογραφίες απο την επίσκεψη:

Go to top